Cykling for Kvinder

Flere og flere kvinder hopper på cyklen og fræser ud på de danske landeveje, hvor der er mulighed for masser af frisk luft og motion. Ringkøbing Cykle Club laver derfor et nyt tilbud i samarbejde med DGI Vestjylland for kvinder i alle aldre, der har lyst til at prøve kræfter med cykelsporten og få god motion og flotte naturoplevelser. Kvinder har ofte et andet udgangspunkt til sporten end mændene.

Kvindelige instruktører skaber trygge rammer
Det vil Ringkøbing Cykle Club nu gøre noget ved og laver derfor et damehold med en ugentlig træning samt introduktion og instruktion til sporten. Holdets instruktører vil være kvindelige medlemmer i klubben, som vil sørge for en blød introduktion til cykelsporten og sørge for, at alle på holdet kan være med uanset niveau.

”De kvindelige instruktører kender alt til, hvordan det er at starte i en ny sport og vil kunne hjælpe og guide kvinderne på holdet, så de har mulighed for at prøve den populære sportsgren af i trygge rammer, og alle kan være med, også selvom man ikke har en cykel,” understreger Karen Bendtsen.

Cykling for kvinder i Ringkøbing Cykle Club
DGI Vestjylland stiller nemlig gratis racercykler til rådighed, så skulle man ikke have sin egen jernhest at cykle på, er der stadig en god mulighed for at prøve sporten af uden at skulle investere i udstyr.
Dameholdet starter tirsdag 2. april 2019 kl. 18.30 med start fra Parkeringspladsen i Mellemgade bag Vestjysk Bank. Racercyklerne vil være tilgængelige til og med uge 21. Ringkøbing Cykle Klub bidrager desuden med et par cykelbukser til deltagerne, så det eneste, man selv skal medbringe, er almindelige sportsko og den obligatoriske cykelhjelm.

Lyder det som et hold for dig, så tag kontakt til Ringkøbing Cykle Club. Tilmelding er senest mandag 25. marts 2019.

For yderligere oplysninger og kontakt:
Karen Bendtsen, Ringkøbing Cykle Club, tlf.: 3074 9668
Leif Lundstrøm, Cykelkonsulent DGI Vestjylland, tlf.: 24 67 26 96