Torsdag den 12. marts kl. 19.00 mødes vi i kantinen i VestjyskBANK.

Der er 2 events på programmet. Først kommer Lukas fra Firmaet Tannus og fortæller om punkterfri dæk. Frank og Karsten leger testpiloter og vil fortælle om deres erfaringer med dækkene.

Derefter vil Anders Ladefoged fra Primo Tours – Verdn fortælle og inspirere til nye destinationer til cykelrejser.

Når arrangementerne er slut, vil klubben være vært ved lidt at spise og drikke.

Af hensyn til bespisningen er tilmelding nødvendig. Tilmeld dig sennest mandag den 9. marts kl. 18.00 til: tommypedal@gmail.com

Indgang til banken foregår fra parkeringspladsen i Mellemgade.

Hvis du har spørgsmål, så ring til Tommy på 21780823.

Mvh

Bestyrelsen

 

Tannus-Airless er fremstillet af det unikke og patenteret materiale, Aither, som giver samme køreegenskaber og sikkerhed som et almindeligt luftholdigt gummidæk! Vægten ligner meget de konkurrerende dæk og slange løsninger, og ligger på 370 gram per dæk, ligesom at rullemodstanden kun er minimalt højere end de bedste dæk på markedet! Rullemodstanden målt i watt er lige omkring 20W. Sammenlignet med det populære Schwalbe Durano plus som har en en rullemodstand på 19W, er forskellen stort set ubetydelig. Den lidt højere rullemodstand sammenlignet med de bedste dæk på markedet, er for mange ryttere en billig pris at betale for at være 100% punkterfri. Alt i alt en fantastisk løsning til alle motionister og hobbyryttere.

Dækket fås desuden i 12 farver, og kan derved matches med cyklens eller rytterens farvekombination.

Der kan læses mere om de massive cykeldæk og Tannus på www.tannusdenmark.dk