Kære alle
Så er vi på vej mod foråret når marts starter.
Traditionen tro har vi haft opstart med landevejscykling den første lørdag i marts gennem mange år og med suppe efterfølgende ved opstart.
Vi har netop haft bestyrelsesmøde og besluttet, at vi på lørdag starter organiseret klubtræning igen efter lettelse af restriktioner – når der er tale om organiseret klubtræning. Med de nye regler vedr COVID 19 må vi nu være op til 25 deltagere i træning.
Derfor vil vi fra og med lørdag den 6 marts gennemføre klubtræning på landevej med start Vestjysk Bank parkeringsplads kl 930 i Ringkøbing.
Vi kan desværre ikke arrangere suppe eller anden form for bespisning som vi ellers har haft tradition for – så det har vi alle til gode når det bliver muligt igen.
Vi glæder os til at vi kan samles til træningen og håber at I møder op.
Vi ændrer ikke ved – at vi som vores trænings guide siger – træner i mindre grupper på ca. 10-12 personer for at det forløber bedst muligt på vejene.
Ved banken laver vi en opdeling i A,B,C grupper fordelt på parkeringspladsen så vi holder god afstand på pladsen.
Deltagelse i klubtræningen sker under forudsætning af at du har det godt og er uden symptomer på COVID 19. Er du det mindste i tvivl bliver du hjemme og vi kan også opfordre til at blive testet løbende. (COVID-19 test)
Så hvis ikke klar med cyklen – så er der stadig tid til at finde cyklen frem og få den gjort klar til træning – nyvasket – friske dæk og slanger – lidt olie på kæden og justering af gear.
Venlig hilsen
Bestyrelsen