MTB Ringkøbing CC

Har du lyst til at være med, hvor der er fart over feltet?

MTB Ringkøbing cc er for personer, der elsker mountainbikesporten og som på hensynsfuld vis vil dyrke og udvikle sporten i Ringkøbing-området og samtidig vise respekt overfor andre brugere af skovene og skovene selv.

Vi træner hinanden i diverse teknikker på hold, der passer til niveau og ambitioner, ligesom vi udveksler erfaring og viden. Trænertjansen går således lidt på skift, og det er op til hver især at invitere/arrangere træninger. Større arrangementer laver vi dog i fællesskab, hvor alle byder ind med det, de har. Når DU melder dig ind i MTB Ringkøbing cc, får du således også ansvaret for at gruppen fungerer.

Har du spørgsmål, kan du frit kontakte alle medlemmer.

Træningstider

Torsdag kl. 18:00 vi starter i Hundeskoven
Lørdag kl. 10:00 vi starter i Hundeskoven
– eller følg med på FaceBook

Der kan være anseret ture hvor vi starter andre stede. Det vil stå på vores hjemmeside

Kontakt

Vil du have yderligere oplysninger om MTB Ringkøbing CC aktiviteter så kontakt: Formanden for bestyrelsen

Flere træmingsmuligheder

Er der ikke allerede oprettet noget for dig i kalenderen så kan du være med til at holde disse tider i live ved at oprette en ny kalenderevents. Brug evt. nedestående muligheder for oprettelse af en træning som passer netop til dig

Konkurrencetræning

For licens- og øvrige ryttere, der ønsker at blive endnu hurtigere og endnu stærkere. Denne form for træning kan indeholde tidskørsler, træningsrunder, intervaller eller små træningsløb. Alt sammen noget, hvor der bliver kørt stærkt.

Maraton

Kører længere ture af 3 timers varighed, oftest til Dejbjerg/Stråsø Plantage. Der køres på teknisk svære spor, bakker og til tider med høj fart. Du skal være øvet for at køre med her. Denne træning er primært for ryttere, der bl.a. vil have noget udholdenhed i benene.

Cross Country

Dyrker rendyrket træning på de stejleste bakker og sværeste singletracks i Dejbjerg/Stråsø Plantager. Bakketræning, intervaller, tekniktræning og fartleg er naturlige dele af træningen.

Øvede

Holdet for øvede eller jer der har været til begyndertræning og klar til noget mere og som har en intention om “kilometer i benene”, bakker op og nedkørsler. Der tages udgangspunkt i skovene omkring Ringkøbing, så ingen bliver forladt Vi bestræber os på, at der altid vil være en erfaren MTB rytter tilstede.

Senior 50 Plus

Rytter over 50 år, som blander træning og socialt samvær, og hvor der tages hensyn til deltagernes niveau og erfaring.

Motion

Er for let øvede, som bare godt kan lide at køre en tur i skovene omkring Ringkøbing sammen med ligesindede. Vi bestræber os på, at der altid vil være en erfaren MTB Rytter.

Begyndertræning

Vi starter begyndertræning op første Lørdag i sommer periode. som så vil forløbe sig over ca. 2 mdr. (Et Herrehold og et damehold) Vi har træner som vil opslå og planlægge disse træninger. Der kan være træner der på eget initiativ, laver begyndertræning uden for den fælles planlagte begyndertræning.

Øvrige Tider

Alle medlemmer kan frit oprette en træning/tur til en hvilken som helst dag og klokkeslæt og selv definerer indholdet. Man kan evt. beskrive områder, længde, hårdhed, ruter eller træningsformer. Send en mail MTB formand.


Ansvarlig: Trænerudvalg

Mødested bag vestjyskBank

Hovedsponsor

Sponsorer

Pin It on Pinterest

Share This