Ringkøbing Cykle Club

Ringkøbing Cykle Club er stiftet i 1994 og henvender sig til alle med interesse for amatør- og motionscykling.
Klubben er medlem af Danmarks Cykle Union, og medlemstallet ligger ret konstant omkring 70 medlemmer.Som motionsklub henvender vi os til alle uanset alder og køn, trænet som utrænet.

Har du mod på at deltage på konkurrenceplan, vil vor amatørafdeling være noget for dig. Hvad enten du er til fart eller blot vil motionere og nyde naturen og kammeratligt samvær, er der plads til dig i Ringkøbing Cykle Club.

Vi bestræber os på at have flere forskellige motionshold, så du altid kan køre med på et hold, hvor tempo og distance passer dig.Som klub deltager vi desuden i mange cykelmotionsløb i danmark, og i vor amatørafdeling kan du deltage i løb arrangeret af DCU.

Som medlem af klubben opnår du en lang række medlemsfordele. Disse er bl.a. – godt kammeratskab – rabat på spinning – billigt cykeltøj i god kvalitet – betaling for deltagelse i 2 cykelløb – tilskud til klubtur til Harzen – tilbud om forskellige klubaktiviteter såsom aftenarrangementer og cykelløb i udlandet.

Vi glæder os til at se dig blandt os.

Ole Hørlyck Sørensen

Bliv medlem

Ringkøbing Cykle Club henvender sig til alle med interesse for amatør – og motionscykling.

Tilmeld Ringkøbing Cykle Club

Klubtøj

Konto nr. 7650 – 2014194 kan bruges til betaling af klubtøj.

Ringkøbing Cykle Clubs bestyrelse

Formand Ole Hørlyck Sørensen